ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2023 - 16:11

Categories: 

Το τιμόνι στον Πάρη Ανδράλα έδωσε η Προοδευτική

Τα ηνία σε ένα δικό της παιδί δίνει η Προοδευτική, μετά την παραίτηση του Γιώργου Αλεξόπουλου. Ο Πάρης Ανδράλας που έχει γράψει χρυσή ιστορία με τα βυσσινί σαν ποδοσφαιριστής  αλλά και έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία σαν προπονητής της Πρόο αφού παρέμεινε αήττητος μαζί της για 14 αγώνες πριν από περίπου μία πενταετία, καλείται να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να βοηθήσει την Προοδευτική να παραμείνει στην κατηγορία. Άμεσοι συνεργάτες του ο Γιαννης Δρακωνακης, ο Ιακωβος Χασάπης και ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος. Γενικός αρχηγός παραμένει ο Γρηγόρης Δραγαζης η παραίτηση του οποίου δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο. Μάλιστα αναμένεται να φάει και γερή καμπάνα εξαιτίας της αποβολής του στο προχθεσινό παιχνίδι με την Καλαμάτα όπου ο βοηθός άφησε ένα ξεκάθαρο οφσάιντ υπέρ των φιλοξενούμενων.

 Φέτος ο Πάρης ξεκίνησε στον Διαγόρα Ρόδου που με ένα μπάτζετ ίσως το μικρότερο της κατηγορίας έφτιαξε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχει εργαστεί και  βοηθός στη Λαμία στη super league για 3 χρόνια. Καλή επιτυχία Πάρη!!!