ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

15 November, 2023 - 01:44

Categories: 

Το Madwalk 2023 by Three Cents στο MΕGA, η ακρίβεια και οι έλεγχοι στην αγορά και η επέτειος των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 στη "Μεγάλη Εικόνα"!

Η μόδα και η μουσική συναντιούνται στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show! Το Madwalk 2023 by Three Cents, το μεγαλύτερο fashion music event στην Ελλάδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

To Madwalk 2023 by Three Cents, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Σε super guest εμφάνιση, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone.

Στο φαντασμαγορικό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents θα απολαύσουμε λαμπερά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και τα brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Στη σκηνή θα βρεθούν οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Η βραδιά κλείνει με ένα λαμπερό πάρτι, όπου ο DJ Αντώνης Δημητριάδης (AD-1 MUSIC) απογειώνει τη διάθεση με ένα δυναμικό DJ set. Μαζί του ο DJ Dim Chord.

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2023 by Three Cents συνεχίζεται στο www.madwalk.gr

“Αρένα”: η ακρίβεια και οι έλεγχοι στην αγορά

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει ξανά στην «ΑΡΕΝΑ», βάζοντας στο κέντρο της έρευνάς της τις ανατιμήσεις, την ακρίβεια, αλλά και τους ελέγχους στην Αγορά.

Η εκπομπή παρουσιάζει μία μεγάλη έρευνα καταγράφοντας, ποια εργαλεία διαθέτει η Πολιτεία στον αγώνα της κατά της αισχροκέρδειας και τι είδους αποτελέσματα έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής.

Η κάμερα της «ΑΡΕΝΑΣ» επισκέπτεται ένα σούπερ μάρκετ μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για να καταγράψει και να συγκρίνει τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ερευνά, με τη βοήθεια ειδικών, κατά πόσο η άνοδος των τιμών σε δημοφιλή προϊόντα είναι παρωδική, αλλά και σε τι βάθος χρόνου αναμένεται πραγματική αποκλιμάκωσή τους.

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός, ανοίγει τα χαρτιά του στην κάμερα της «ΑΡΕΝΑΣ» και εξηγεί στη Μαρία Αναστασοπούλου αν υπάρχουν καρτέλ στην Ελλάδα. Πώς ακριβώς λειτουργούν; Ποιες μεθόδους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλυφθούν και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να γίνει κάτι τέτοιο;

Η εκπομπή αναζητά, ακόμη, τα αίτια και τις πραγματικές συνθήκες μέσα στις οποίες κινείται το τελευταίο διάστημα η αγορά ενοικίων.

Ποιες παρεμβάσεις προτείνουν ειδικοί και επαγγελματίες και τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες;

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας, μέσα από μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες. Κάθε Τετάρτη στις 24:00, ζωντανά στο στούντιο, η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

“Μεγάλη Εικόνα”: Η επέτειος των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973

Την Επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 είναι αφιερωμένη η «Μεγάλη Εικόνα» που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 00:10, στο MEGA.

Δεκαέξι πρωταγωνιστές των γεγονότων μιλούν στη Νίκη Λυμπεράκη και με τις προσωπικές τους μαρτυρίες συνθέτουν μια ενιαία αφήγηση για όσα συνέβησαν πριν από μισό αιώνα σε ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Πρόσωπα που δίνουν τη μεγάλη εικόνα εκείνης της εποχής: από το 1967 και τα πρώτα αποτρόπαια χρόνια της χούντας ως τη γέννηση και τη μαζικοποίηση του φοιτητικού κινήματος με τις καταλήψεις της Νομικής και τελικά τη μεγάλη εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το όραμα, ο παλμός των εξεγερμένων αλλά και οι διωγμοί, τα βασανιστήρια με τα οποία πλήρωσαν τον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία.

Η ιστορική μνήμη και ο αναθεωρητισμός. Η γενιά του Πολυτεχνείου και η παρακαταθήκη της.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη

-Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, «Η Πυριτιδαποθήκη/The Tinderbox», παραγωγής 2021, που αποτελείται από δύο ωριαία επεισόδια, προβάλλει η ΕΡΤ3, την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 23:00. Μία σπάνια και προκλητική εξέταση και των δύο πλευρών της Ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης: από τον καταλύτη της, στους λόγους που συνεχίζεται, καθώς και στα όσα πρέπει να γίνουν για να σταματήσει. Ένα βαθιά προσωπικό ταξίδι της πολυβραβευμένης κινηματογραφίστριας  Gillian Mosely... 

- «Αν στον Φρόιντ αποδίδεται η ομιλούσα θεραπεία… πού να δείτε, πόσα αποδίδονται στα τραγούδια…». Για τον λόγο αυτό, η εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη, που μεταδίδεται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στις 22:00, από το ΕΡΤNEWS, επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει την υποσυνείδητη σχέση μιας προσωπικής μας στιγμής με ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιλένα Αποστολάκη, ο στιχουργός Άρης Δαβαράκης, ο βιολόγος Νίκος Χατζηνικολάου, η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα, ο στιχουργός Χάρης Σαβαλάνος και ο ψυχίατρος Σάββας Σαββόπουλος...

-Στη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι αφιερωμένο το νέο podcast του Φώτη Απέργη στη σειρά «Flashback». Τα τραγούδια που γράφτηκαν με αυτό το θέμα δεν είναι πολλά, είναι όμως αρκετά ώστε να καταγράφουν διαφορετικά συναισθήματα, καθώς οι επέτειοι διαδέχονται η μια την άλλη. Ακούστε όλα τα τραγούδια στο ERTecho.gr, με σκηνικό το περίφημο σχόλιο του Μάνου Χατζιδάκι, όπου σαρκάζει την πολιτική αλλοτρίωση της επετείου του Πολυτεχνείου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο: Με μια σουρεαλιστική μεταφορά που μας ταξιδεύει στον κόσμο των Ινδιάνων και των πιονέρων στην αμερικανική Δύση...

-Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στις 3 το μεσημέρι, η Angelique Kidjo, πέντε φορές βραβευμένη με Grammy και κάτοχος του μουσικού βραβείου Polar για το 2023, μιλάει αποκλειστικά στον αέρα του KOSMOS και στον Κώστα Αλαγιάννη, για το 40χρονο καλλιτεχνικό ταξίδι της, τις διαρκείς προσπάθειες για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων νεαρών κοριτσιών και γυναικών στο Μπενίν και τη Σενεγάλη, μέσω του Βatonga Foundation που η ίδια ίδρυσε, για τις συνεργασίες με την νέα γενιά καλλιτεχνών από την αφρικανική ήπειρο και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Αμέσως μετά τη μετάδοσή της η συνέντευξη θα γίνει διαθέσιμη on demand, στο ertecho.gr...

-Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το live streaming του Fame Story που παρέχεται από την Κυριακή το μεσημέρι στο Youtube ελεύθερα. Οι εγγραμμένοι χρήστες πλησιάζουν τους 12 χιλιάδες ενώ το πρώτο 24ωρο streaming οι προβολές ξεπέρασαν τις 150.000...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com