ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 March, 2023 - 20:05

Categories: 

Τρία στα τρία για την φορμαρισμένη Τσέλσι, σκληρή μάχη στις τελευταίες θέσεις

Με σημαντικά αποτελέσματα και στα δύο άκρα του βαθμολογικού πίνακα συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ στα παιχνίδια των 17:00

 

Λέστερ Σίτι - Τσέλσι 3-1

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ από αυτά που σημειώθηκαν, η Τσέλσι επικράτησε με 1-3 της Λέστερ στο «King Power Stadium» και πήρε το πρώτο της διπλό από τον Οκτώβρη.

Το ματς ξεκίνησε σε τρομερούς ρυθμούς, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ στο 11' χάρι στο όμορφο βολέ του Τσίλγουελ. Τρία λεπτά μετά ο Αμάρτι έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά, ενώ στο 24' ο Ζοάο Φέλιξ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λίγο αργότερα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. 

Με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, η Λέστερ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με την «βολίδα» του Ντακά στο 39'. Η Λέστερ κρατούσε το σκορ στην ισοπαλία, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ένζο Φερνάντες πέρασε με υπέροχη λόμπα την μπάλα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Χάβερτζ την έστειλε στα δίχτυα με ένα εξίσου εξαιρετικό τελείωμα.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε έτσι όπως τέλειωσε και το πρώτο με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές για να βρουν το επόμενο γκολ. Τελικά αυτό το καταφέρουν οι Λονδρέζοι στο 78'. Ο Χάβερτζ έστειλε την μπάλα στην περιοχή, ο Μούντρυκ την κατέβασε με κεφαλιά και ο Κόβασιτς με ένα ακροβατικό χτύπημα την έστειλε στο βάθος της εστίας του Γουόρντ, γράφοντας, έτσι το 1-3. 

Τα νεύρα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου στις «αλεπούδες», οι παίκτες των οποίων έκαναν ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Γουές να αποβάλλετε στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το τάκλιν στον Τσουκουαμέκα, σβήνοντας τις οποίες ελπίδες των γηπεδούχων να σώσουν κάτι από το ματς.

Παρότι η βαθμολογική θέση της Τσέλο δεν άλλαξε, η ομάδα του Γκρέιχαμ Πόττερ έχει αρχίσει να κλείνει την διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, κάνοντας τρεις σειρές νίκες έπειτα από τέσσερις μήνες. Από την άλλη, η Λέστερ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και η συνέχεια δεν προβλέπεται καλή με την εικόνα που δείχνει.

 

Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1

Βγάζοντας αντίδραση για τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Μίλαν, η Τότεναμ κέρδισε εύκολα με 3-1 την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα «σπιρούνια» μπήκαν με φόρα στο γήπεδο και είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Ριτσάρλισον στο τέταρτο λεπτό. Το γκολ, όμως, δεν άργησε να έρθει και στο 19' ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Τότεναμ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 35' ο Ριτσάρλισον κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κέιν.

Στο δεύτερο μέρος, η Φόρεστ ήταν πιο απειλητική και είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τα «σπιρούνια» ήταν πιο αποτελεσματικά, με τον Σον να κάνει το 3-0 στο 62'. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν με γκολ του Γουόραλ στο 81', ενώ ο Αντρέ Αγιού είχε και χαμένο πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σημαντική νίκη για την Τότεναμ που διατηρεί την θέση της στην τετράδα, έχοντας 48 βαθμούς. Στην 14η θέση βρίσκεται η Φόρεστ που θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

 

Έβερτον - Μπρέντφορντ 1-0

Υπερπολύτιμος άσσος για την Έβερτον που ύπεταξε με 1-0 την Μπρέντφορντ στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν μόλις στα 35 δευτερόλεπτα με το γκολ του ΜακΝειλ, γεγονός που ξάφνιασε τους φιλοξενούμενους και έδωσε την ευκαιρία στην Έβερτον να δημιουργήσει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρέντφορντ, με τον Πίκφορτ και την άμυνα των γηπεδούχων να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και να κρατούν το προβάδισμά τους ως το τέλος.

Νίκη που στέλνει την Έβερτον στην 15η θέση και της δίνει «ανάσα» ενόψει της δύσκολης, όπως προβλέπεται, συνέχειας. Χαμένη ευκαιρία για την Μπρέντφορντ που παρέμεινε στην ένατη θέση.

 

Λιντς - Μπράιτον 2-2

Απολαυστικό παιχνίδι και στο «Έλλαντ Ρόουντ» με τις Λιντς και Μπράιτον να μην μπορούν να βρουν νικητή και να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. 

Οι «γλάροι» προηγήθηκαν στο 33' με τον Μακ Άλιστερ και τα «παγώνια» απάντησαν στο 40', όταν το σουτ του Μπάμφορντ κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Στιλ. Στο 61' το αυτογκόλ του Χάρισον έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά η Λιντς είχε και πάλι απάντηση, με τον Χάρισον να γίνεται «από μοιραίος, ωραίος», ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 78'.

Η Μπράιτον έμεινε στην έβδομη θέση και βλέπει τις ομάδες από κάτω της να πλησιάζουν. Πιο ικανοποιημένη θα είναι η Λιντς που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, μόλις έξι πόντοι χωρίζουν τις τελευταίες επτά ομάδες.