ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

26 April, 2023 - 09:47

Categories: 

Τρίποντη βόμβα από τον Young μέσα στο TD Garden , πρόκριση για Nuggets και Suns

Τρία πολύ σημαντικά και όμορφα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα για τα playoffs του ΝΒΑ με τους Hawks χάρη στο buzzer beater του Trae Young να μειώνουν σε 3-2 την σειρά, ενώ οι Nuggets και οι Suns με τις σημερινές τους νίκες προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας.

Φυσικά και θα αρχίσουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στους Celtics και τους Hawks μέσα στην Βοστώνη το οποίο εληξε 117-119 υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι Κέλτες δεν αντιμετώπιζαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθόλη την διάρκεια του αγώνα και φαίνονταν ότι εύκολα θα καθαρίσουν το παιχνίδι. Όμως, ένα εξαιρετικό τελευταίο 12λεπτο των Hawks οδήγησε το σκορ πολύ κοντά, ενώ ο Young με ένα τρίποντο εκτός χρόνου έγραψε το τελικό 117-119 και έδωσε την νίκη στους Hawks. Αναμφισβήτητα, πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Trae Young με 38 πόντους ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Collins με 22 πόντους. Για τους Celtics, o Brown ήταν σε καλή μέρα σημειώνοντας 35 πόντους αλλά αντίθετα, ο Tatum δεν έφτασε τα στάνταρ του εκτελώντας μόλις με 38% εντός πεδιάς. Καθοριστική νίκη για τους Hawks που κάνουν το 3-2 στην σειρά και την οδηγούν στην έδρα τους στην Atlanta σε ένα παιχνίδι που μπορεί να οδηγήσει το matchup σε έβδομο παιχνίδι, εφόσον επικρατήσουν και πάλι οι Hawks.

Από την άλλη πλευρά της χώρας, οι Nuggets κατάφεραν και κέρδισαν για τέταρτη φορά τους Timberwolves και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο μέχρι το τέλος καθώς οι Timberwolves έβρισκαν συνεχώς τρόπους να μένουν κοντά στο σκορ. Με το σκορ 112-109, ο Edwards ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής από πλευράς "λύκων" με 29 πόντους, αστόχησε σε τρίποντο και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε. Για τους Nuggets, o Murray ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 35 πόντους ενώ δεύτερο σερί triple double σημείωσε ο Jokic με 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Επομένως, οι Nuggets πήραν την πρόκριση με 4-1 και θα αντιμετωπίσουν τους Suns στα ημιτελικά.

Οι Suns από την μεριά τους, ενώ φάνηκαν ότι θα κερδίσουν εύκολα τους Clippers μεσα στο Footprint Center, οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα φοβερό σερί στο τέλος και μείωσαν την διαφορά. Όμως, η τρίτη περίοδος τους στην οποία δέχτηκαν 50 πόντους ήταν αρκετά καθοριστική και έτσι οι Suns πήραν την νίκη με 136-130. Ο Booker ήταν για ακόμα ένα βράδυ απολαυστικός με 47 πόντους ενώ 31 πόντους προσέθεσε και ο Durant. Οι Clippers χωρίς George και Leonard, πάλεψαν με τους Powell και Plumlee να σκοράρουν 27 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ μοιραίος ήταν ο Westbrook εκτελώντας 3/18 σουτ εντός πεδιάς. Έτσι οι Suns πέρασαν το εμπόδιο των Clippers, δείχνοντας βέβαια αρκετά προβλήματα στην άμυνα τα οποία σε μια σειρά απέναντι στους Nuggets, οφείλουν να τα διορθώσουν.

Οι επόμενοι αγώνες:

Cleveland Cavaliers - New York Knicks (1-3) (2:00)

Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers (1-3) (2:30)

Milwaukee Bucks - Miami Heat (1-3) (4:00)

Sacramento Kings - Golden State Warriors (2-2) (5:00)

 

Διοργάνωση: