ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 March, 2023 - 00:09

Categories: 

Τρίποντο στις καθυστερήσεις για την Νιούκαστλ

Αρχίζοντας σχετικά νωχελικά και βελτιώνοντας την εικόνα της όσο περνούσε το ματς, η Νιούκαστλ κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη με 1-2 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και αναπτερώσει τις ελπίδες της για την συνέχεια. 

Αμφίρροπο το πρώτο μέρος, με τις ευκαιρίες εκατέρωθεν να είναι λίγες. Στο 26', ωστόσο, ο Σβεν Μπότμαν, στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Πόουπ, την έδωσε στον Ντενίς, ο οποίος πήρε το «δώρο» και άνοιξε το σκορ για την Φόρεστ. Οι «Καρακάξες» έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με το πλασέ του Αλεξάντερ Ίσακ.

Οι παίκτες του Έντι Χάου ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας, παράλληλα, τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν απειλητικές, ο Νάβας, όμως, ήταν διαρκώς σε ετοιμότητα. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, μέχρι το τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου, όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ίσακ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το τελικό 1-2.

Μία σημαντική νίκη για την Νιούκαστλ, η οποία μειώνει στον ένα πόντο την διαφορά της από την τετράδα και φαίνεται να ξαναβρίσκει την φόρμα που είχε το φθινόπωρο. Αντιθέτως, η Φόρεστ έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι μακριά από την νίκη και βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.