ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

9 February, 2023 - 07:46

Categories: 

Τριπλή ανταλλαγή μεταξύ Lakers, Jazz και Timberwolves

Ύστερα από προχωρημένες συζητήσεις και αρκετές φήμες, το trade που ακουγόταν από το απόγευμα της Τετάρτης είναι γεγονός. Ειδικότερα, οι Lakers συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον Russel Westbrook και ένα pick πρώτου γύρου για το draft του 2027 στους Jazz με αντάλλαγμα τους Vanderbilt και Beasley. Επίσης, στην Utah θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Toscano Anderson και ο Damian Jones.

Επίσης, στο trade συμπεριλήφθηκαν και οι Timberwolves η οποίοι θα λάβουν στην ομάδα τους τον Mike Conley, τον Nickel Alexander Walker και τρία second round picks, παραχωρώντας στους Lakers τον D'Angelo Russel.

Ανταλλαγή, που σίγουρα βοηθάει τους Lakers καθώς ανταλλάσουν το βαρύ συμβόλαιο του Westbrook με τρεις νεαρούς παίχτες που μπορούν να τους δώσουν αρκετές λύσεις τόσο στην περιφέρεια όσο και στην ρακέτα και να βοηθήσουν το δίδυμο James - Davis.

Από την άλλη, οι Jazz ύστερα, μετά από τα καλοκαιρινά trades των Gobert και Mitchell, λαμβάνουν άλλο ένα first round pick που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο έργο του rebuilding, ενώ επίσης ο Russ, έχοντας γύρω του ένα αρκετά νεαρό σύνολο, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτά που προσέφερε ενάμιση χρόνο στους Lakers. Αν και να πούμε, ότι υπάρχει η φήμη της αποδέσμευσης του Russ από την Utah ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που είναι contender (έντονο ενδιαφέρον από τους Bulls).

Τέλος, ίσως χαμένοι του συγκεκριμένου trade να είναι οι Timberwolves καθώς ο D'Angelo ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας και σκοράρει περισσότερο από τον νέο point guard της, Conley, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται και στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Τα picks δεύτερου γύρου που πήρε η ομάδα από την Minessotta, δεν έχουν ιδιαίτερη αξία, γεγονός που δείχνει να είναι οι Timberwolves, για την ώρα, οι χαμένοι από την ανταλλαγή.

Διοργάνωση: