ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

22 February, 2023 - 00:05

Categories: 

Τρομερή ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ

Σε ένα παιχνίδι - διαφήμιση του ποδοσφαίρου - η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε δύο γκολ πίσω στο Άνφιλντ, αλλά σε μια επίδειξη ανωτερότητας ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 2-5 της Λίβερπουλ, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την ρεβάνς.

 

Το ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «Ρεντς» να πιέζουν τους φιλοξενούμενους σε όλο το μήκος του γηπέδου, επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν την δυναμική της έδρας τους και ακριβώς αυτό έκαναν. Στο τέταρτο λεπτό, ο Σαλάχ είδε την κίνηση του Νιούνιεζ, του πέρασε υπέροχα την μπάλα και ο Ουρουγουανός φορ την έστειλε με τακουνάκι στα δίχτυα του Κουρτουά.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, όμως ένα παιδικό λάθος του τερματοφύλακα της την έφερε στο 2-0. Στο 14', ο Κουρτουά έκανε κακό κοντρόλ, γλίστρησε και ο Σαλάχ που βρισκόταν κοντά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Η απάντηση, ωστόσο, της «βασίλισσας» ήρθε σύντομα. Στο 21', ο Βινίσιους με μια όμορφη ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Άλισον και μείωσε σε 2-1. Πέντε λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Αλάμπα λόγω τραυματισμού, τον οποίο αντικατέστησε ο Νάτσο. Το γκολ της ισοφάρισης της Ρεάλ ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά. Στο 36ο λεπτό, ο Γκόμεζ γύρισε την μπάλα στον Άλισον, αλλά αυτός την έστειλε πάνω στα πόδια του Βινίσιους και από 'κει αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Μαδριλένους να φτάνουν στην ανατροπή μόλις δύο λεπτά μετά την σέντρα. Από μια στατική φάση κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ο Μόντριτς βρήκε τον Μιλιτάο που με το κεφάλι έκανε το 2-3. Η Ρεάλ είχε πάρει την ψυχολογία και στο 55' σκόραρε ξανά. Ροντρίγο και Μπενζεμά συνεργάστηκαν, ο Γάλλος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Γκόμεζ και άλλαξε πορεία, νικώντας τον Άλισον.

Το γήπεδο πλέον «έγερνε» και στο 67' ο Μόντριτς έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, την πέρασε στον Βινίσιους, αυτός στον Μπενζεμά και ο Γάλλος δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει την φάση, γράφοντας το 2-5 υπέρ της Ρεάλ.

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να διαχειρίζονται το προβάδισμα των τριών γκολ ενόψει και της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».