ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 January, 2023 - 20:55

Categories: 

Τρπισόφσκι: «Καλύτερα να μείνει εδώ ως ηγέτης ο Λινγκρ, από το να πάει στον Παναθηναϊκό!»

 

O προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, μιλώντας σε Μέσα της χώρας τόνισε πως θα ήταν προτιμότερο για τον Οντρέι Λινγκρ να μείνει ως ηγέτης στην ομάδα, παρά να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ούτε να το... σκέφτεται δεν θέλει ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, το ενδεχόμενο να χάσει από το ρόστερ της ομάδας του τον Οντρέι Λινγκρ, με μία ενδεχόμενη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό.

 

Ο προπονητής της τσεχικής ομάδας, που αντιμετώπισε τον περασμένο Αύγουστο το "τριφύλλι" στον γ' προκριματικό του Europa Conference League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας του κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο σενάριο, επισημαίνοντας πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι "αναντικατάστατος" για την ομάδα του και τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο για τον Λινγκρ να μείνει ως ηγέτης στην Πράγα απ' το να φύγει για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

 

"Το κοιτάζω από το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για την ομάδα και πόσο αναντικατάστατος είναι. Ο Όντρα (Λινγκρ) είναι η ‘ραχοκοκαλιά’ της ομάδας. Η απόδοσή του, οι βαθμοί που μας έχει δώσει, η νοοτροπία του. Είναι ένας από τους ηγέτες.

 

Η αποχώρησή του θα πλήγωνε αρκετά την ομάδα, τολμώ να πω πως είναι αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή με τον τρόπο παιχνιδιού του και το πάθος του" τόνισε αρχικά ο προπονητή της Σλάβια, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport.cz" και πρόσθεσε πως:

 

"Το δεύτερο πράγμα είναι πως ένας τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να φύγει με λεφτά, τα οποία τελικά θα αντισταθμίσουν την απώλεια και θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις έναν αντικαταστάτη. Ελπίζω πως ο Όντρα δεν θα φύγει.

 

Δεν μπορώ να το φανταστώ. Νομίζω πως είναι καλύτερο γι' αυτόν να είναι ο ηγέτης της Σλάβια και να φύγει για μία καλύτερη προσφορά, από το αλλάξει την Σλάβια με τον Παναθηναϊκό".

 

Στο μεταξύ όλος ο αθλητικός Τύπος της Τσεχίας, είχε αναφορές την Τρίτη (17/1) στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Τσέχο μεσοεπιθετικό.

 

Με την "Sport" να αναγράφει στη σημερινή της έκδοση πως "ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 80 εκατ. τσεχικές κορώνες (σ.σ. περίπου 3,34 εκατ. ευρώ), αλλά αυτά τα λεφτά δεν φτάνουν για τον Λινγκρ", συμπληρώνοντας πως οι αξιώσεις της Σλάβια για τον 24χρονο είναι τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ.

 

Ομάδα: