ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

9 October, 2023 - 00:49

Categories: 

Τρόμαξε αλλά πήρε το «Χ» η Μπαρτσελόνα!

 

Ματς «ρόλερ-κόστερ» στην Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να φλερτάρει με την πρώτη ήττα της σεζόν από την εκπληκτική Γρανάδα, αλλά τελικά να παίρνει την ισοπαλία με 2-2!

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε μα ζητήσει η Γρανάδα, που προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την σέντρα χάρι στο όμορφο τελείωμα του Σαραγόσα. Ο ίδιος διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 29', κάνοντας πιο δύσκολα τα πράγματα για τους «Μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί κατάφεραν να βρουν απάντηση πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Γιαμάλ σκόραρε από κοντά για να μειώσει σε 2-1. Ο 16χρονος εξτρέμ έσπασε, έτσι, το ρεκόρ για τον νεαρότερο σκόρερ στην ιστορία της Λα Λίγκα!

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά ανταμείφθηκαν στο 85', με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης.

Τα τελευταία λεπτά, όμως, δεν ήταν για τους ελαφρά την καρδία! Ένα λεπτό μετά το γκολ των Καταλανών, ο Σαραγόσα σημάδεψε το δοκάρι, με την μπάλα να του αρνείται το χατ-τρικ.

Στο 90+3', τέλος, ο Φέλιξ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το VAR είδε οφσάιντ του Φεράν Τόρες, που συμμετείχε στην φάση και ακύρωσε το γκολ.

Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να χάνει πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο.