ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 November, 2022 - 23:17

Categories: 

Τσέκαρε το εισιτήριο η Πορτογαλία με Μπρούνο Φερνάντες!

Πιστή στο ραντεβού της με την πρόκριση για τους [16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ  εμφανίστηκε η Πορτογαλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να λυγίσει την Ουρουγουάη (2-0) χάρη σε μια… σέντρα και ένα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες, έκανε το 2/2 και εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, οι Ουρουγουανοί που είχαν κλασικές φάσεις, έμειναν στον έναν βαθμό και χωρίς γκολ μετά από δύο αγωνιστικές και ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Γκάνα, ώστε να ελπίζουν βάσιμα για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό μετά το 30' χάνοντας ευκαιρίες, αλλά η Πορτογαλία «χτύπησε» στο 54'.Ο Μπρούνο Φερνάντες σέντραρε από τα αριστερά ο Ρονάλντο πήδησε ανενόχλητος, όμως δεν βρήκε την μπάλα και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας της Ουρουγουάης για το 1-0

Οι Λατίνοι μην έχοντας άλλη επιλογή πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης , έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, είχαν και δοκάρι με τον Γκόμες στο 75' και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούνο ξανασκόραρε, αυτήν τη φορά με εκτέλεση πέναλτι.

Για να περάσει ως δεύτερη η «σελέστε», θα πρέπει να νικήσει την Γκάνα και οι Πορτογάλοι να μη... χαριστούν στους Νοτιοκορεάτες.