ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 February, 2023 - 23:34

Categories: 

Υπέστη τριπλή ανακοπή καρδιάς ο Όλεγκ Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη τριπλή ανακοπή καρδιάς στην προπόνηση που είχε την Κυριακή με την ουκρανική Ζόρια να βρίσκεται στην Τουρκία για προετοιμασία.

 

Ευτυχώς στο γήπεδο όπου έκανε την προπόνησή του ο Όλεγκ Νταντσένκο υπήρχε απινιδωτής, ο οποίος τον επανέφερε στη ζωή. Ο Όλεγκ Νταντσένκο νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο και είναι στην εντατική με την κατάστασή του να είναι σταθερή και όλους να ελπίζουν ο Ουκρανός να βγει νικητής.

 

 

Έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο σχεδόν έναν χρόνο πριν

 

Στις 14 Ιανουαρίου 2022 η ΑΕΚ γνωστοποιούσε την παραχώρηση του τότε 27χρονου μπακ στη Ζόρια με τη μορφή δανεισμού. Η ημέρα όμως εκείνη ήταν ημέρα θλίψης για τον Νταντσένκο, καθώς την ώρα που εκείνος ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του, η σύζυγος του έπεφτε νεκρή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

 

Όπως ανέφεραν τότε τα ΜΜΕ στην Ουκρανία, η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί από το Κίεβο στην Οδησσό κι είχε σφοδρή σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια με ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με την άτυχη γυναίκα να αναποδογυρίσει αρκετές φορές πριν χτυπήσει στα πλαϊνά προστατευτικά.

 

Ομάδα: