ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2023 - 17:19

Categories: 

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Αλγκασίμ Μπα

 

Αποφασισμένοι να επενδύσουν σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το «χρυσό» μέλλον της ομάδας είναι άπαντες στον Ολυμπιακό!

 

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Αλγκασίμ Μπα. Ο 20χρονος φορ, που διέπρεψε φέτος εμ την Κ-23 των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 όπως όλα δείχνουν, θα επιβραβευτεί με νέο πολυετές συμβόλαιο.

 

Ο νεαρός φορ που αποχώρησε με ειδική άδεια από την Εθνική ομάδα Κ23 της Γουϊνέας, έχει κατακτήσει την προσοχή πολλών με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Super League και είναι ένα από τα σημαντικότερα project των Πειραιωτών.

 

Το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα 30 Ιουνίου  και η ανανέωση αναμένεται να γίνει επίσημη εντός των επόμενων ημερών. Η παραμονή του Μπα στον Ολυμπιακό είναι μια σημαντική εξέλιξη για την ομάδα, καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει αποδείξει το ταλέντο και την ικανότητά του να συμβάλει στην επιτυχία της.

 

Ομάδα: