ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 April, 2023 - 15:11

Categories: 

Φαλ: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι«

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβουν για τον Ολυμπιακό οι επερχόμενοι προημιτελικοί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Μουσταφά Φαλ.

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο καθοριστικό προημιτελικό της Ευρωλίγκα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

Με τον Μουσταφά Φαλ να αναφέρετια στις ιδιαιτερότηρες που κρύβουν οι συγκεκριμένες μάχες: «Ελπίζω να φτάσουμε στο Final-4. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς».

 

Για το αν έχει ως οδηγό τα ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στη Φενέρ, είπε: «Όχι, τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

 

Για το αν έχει κάποιο μήνυμα για τον κόσμο των Πειραιωτών: «Όχι, δεν έχω κάποιο μήνυμα. Ελπίζω να μείνουμε όλοι υγιείς και να έχουμε μια καλή σειρά αγώνων».

 

Ο Φαλ, για την προσωπική του μάχη με τον Μότλεϊ, είπε: «Θα παίξει όπως παίζει όλη την χρονιά, επιθετικά για να σκοράρει, γιατί είναι σκόρερ. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου, να παίξω καλή άμυνα και να μην παίξω εγωιστικό μπάσκετ, ώστε να κερδίσουμε».

 

Ομάδα: