ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 11:41

Categories: 

Φανταστική η Μονακό, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία η Μαρσέιγ σε ένα επεισοδιακό ματς

Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που διεξήχθηκαν σήμερα, η Μονακό κατάφερε και κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας τον Μπεν Γιεντερ σε εξαιρετική μέρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους μονεγάσκους με τον Γκολοβιν ύστερα από ασίστ του Μπεν Γιεντερ να κάνει το 1-0 στο 4ο λεπτό. Στο 18' μετά από λάθος του 17χρονου αμυντικού της Παρί, Μπιτσιαμπου, ο Μπεν Γιεντερ σκόραρε για το 2-0 βάζοντας από νωρις τους φιλοξενούμενους με την πλάτη στο τοίχο. Βέβαια απάντηση υπήρχε καθώς ο Ζαερ Εμερυ μετά από γύρισμα του Μπερνάτ στο 39' έκανε το 2-1. Η Μονακό όμως βρήκε πάλι χώρους και μια άψογη μπαλιά του Σεγκιρ βρήκε τον Μπεν Γιεντερ ελεύθερο που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γκαλτιε να περνάει στον αγώνα τους Ράμος και Χακιμι για να διεκδικήσει ότι μπορούσε όμως η Μονακό και πάλι είχε απαντήσεις. Ναι μεν, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε χώρους στο γήπεδο όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία για την μείωση και έτσι η Μονακό πήρε μια μεγάλη νίκη με 3-1.

Με αυτό το τρόπο, η Μονακό ανέβηκε στην 3η θέση με 47 βαθμούς ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στην κορυφή με 54 βαθμούς αλλά φαίνεται ότι σιγά σιγά ξεκινάει να δέχεται συναγερμούς από την Μαρσέιγ, την Λανς αλλά και την Μονακό.

Η Μαρσέιγ, απο την άλλη, ήξερε ότι μια νίκη απέναντι στην Κλερμόν θα της έδινε την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την Παρί Σεν Ζερμέν και την κατάφερε. Το παιχνίδι βέβαια καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα να αρχίσει καθώς υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών της Κλερμόν και της Μαρσέιγ αλλά και των αστυνομικών. Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, ο διαιτητής του αγώνα Μπουκιε, σφύριξε για την έναρξη του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Μαρσέιγ ξεκίνησε δυναμικά και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ το οποίο όμως το βρήκε η Κλερμόν 24' με τον Κιει. Αλλά μετά από επανεξέταση της φάσης μέσω VAR, το γκολ ακυρώθηκε. Έτσι η Μαρσέιγ συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και τελικά ο Αλέξις Σάντσες στο 44' από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μαρσέιγ ξεκίνησε με την ίδια διάθεση και έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα, πάλι με τον Αλέξις Σάντσες στο 81'. Από εκείνο το σημείο, ήταν πολύ αργά για να αντιδράσει η Κλερμόν και να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα και έτσι ηττήθηκε με 0-2.

Επομένως, η Μαρσέιγ ανέβηκε στην 2η θέση με 49 βαθμούς, και πλέον βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς κάτω από την πρώτη Παρί Σεν Ζερμέν. 11η παρέμεινε η Κλερμόν με 30 βαθμούς η οποία δείχνει να είναι ασφαλής από τις θέσεις του υποβιβασμού.