ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

29 April, 2023 - 23:21

Categories: 

Φοβερή η Μπράιτον, νίκες για τους Λονδρέζους

Τρεις αναμέτρησεις περιλάμβανε η σημερινή αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ 4-3

Στις νίκες επέστρεψε η Κρίσταλ Πάλας, που επικράτησε με 4-3 της Γουέστ Χαμ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Σέλχουρστ Παρκ».

Οι άμυνες πήγαν «περίπατο» στο πρώτο μέρος, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο ένατο λεπτό, ο Σούτσεκ βρέθηκε στο σωστό σημείο και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι «αετοί» απάντησαν γρήγορα, με τον Αγιού να ισοφαρίζει στο 15' και τον Ζαχά να ολοκληρώνει την ανατροπή πέντε λεπτά μετά.

 Τα γκολ συνέχισαν να έρχονται, αφού στο 30' ο Σχλουπ έκλεψε την μπάλα ψηλά στον άξονα και έκανε το 1-3, ενώ τα «σφυριά» μειωσαν στο 35' μετά από εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Αντόνιο στο δεύτερο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο, προσέχοντας περισσότερο τα μετόπισθεν. Στο 66', ο Έζε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 εκτελώντας από την άσπρη βούλα. Τα «σφυριά» μείωσαν ξανά στο 72' με τον Αζέρ, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν περαιτέρω απειλητικοί και να πάρουν τον πόντο.

Στην 11η θέση με 40 βαθμούς η Πάλας, που είναι αναγεννημένη υπό τις οδηγίες του Ρόι Χόντσον. Έξι βαθμούς λιγότερους έχει η Γουέστ Χαμ, χωρίς να έχει γλυτώσει ακόμη από την προοπτική του υποβιβασμού.

 

Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1

Επιστροφή στις νίκες και για την Μπρέντφορντ, που γύρισε το εις βάρος της 0-1 και πήρε το τρίποντο απέναντι στην Φόρεστ.

Οι «μέλισσες» ήταν η καλύτερη ομάδα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δυσκολεύτηκαν να παραβιάσουν την εστία του Νάβας στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν χάρι στο γκολ του Ντανίλο στο 45+1'.

Οι παίκτες του Τόμας Φρανκ δεν τα παράτησαν και άφησαν το καλύτερο για το τέλος. Στο 82', ο «συνήθης ύποπτος» Ίβαν Τόνι ισοφάρισε και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντασίλβα έφερε το ματς «τούμπα, στέλνοντας σε πανζουρλισμό τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Στην ένατη θέση παραμένει η Μπρέντφορντ, σε μία θετική σεζόν για τον σύλλογο. Δύσκολη, από την άλλη, είναι η κατάσταση για την Φόρεστ, καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους ανταγωνιστές της. 

 

Μπράιτον - Γουλβς 6-0

Γκολ και θέαμα πρόσφερε απέναντι στην Γουλβς η Μπράιτον, πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση και συντρίβοντας την αντίπαλο της με 6-0.

Τον χώρο των γκολ άνοιξε στο έκτο λεπτό ο Ουντάβ με κοντινό πλασέ. Ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Πασκάλ Γροφ στο 13' και το 26' αντίστοιχα, ένα με ιδανικό τελείωμα και ένα με «βολίδα» εκτός περιοχής. Στο 39' ο Γουέλμπεκ πρόσθεσε ένα ακόμη για να κάνει το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι «γλάροι» έριξαν ρυθμούς μετά την ανάπαυλα, αν και δεν είχαν τελειώσει με το σκοράρισμα. Οι παίκτες της Γουλβς είδαν τους αντιπάλους τους να βρίσκουν δίχτυα άλλες δύο φορές, πρώτα με τον Γουέλμπεκ στο 48' και τέλος με τον Ουντάβ στο 66', ο οποίος έγραψε και το τελικό και εμφατικό 6-0.