ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2024 - 23:41

Categories: 

Φοβερό Περιστέρι άλωσε το Βίλνιους!

Τρομάζει κόσμο το Περιστέρι bwin! Η καλοδουλεμένη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο Βίλνιους, απ’ όπου και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με το εντυπωσιακό 110-92 της Ρίτας. Τρομερή ευστοχία από τα 6.75 για τους φιλοξενούμενους, βομβάρδισαν την αντίπαλό τους με 17/25 και ποσοστό ευστοχίας 67%.

Κάπως έτσι, οι Περιστεριώτες έκαναν το 1-0 και αναζητούν τη νίκη στο δεύτερο ματς της σειράς για να προκριθούν στους «16» του BCL. Αδιανόητη εμφάνιση από Ράγκλαντ (25 πόντοι, 15 ασίστ) και Τόμσον (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ενώ διψήφιοι ήταν οι Κασελάκης, Λαβ, Ντάνγκουμπιτς, Γουίλιαμς.

Σε μία εβδομάδα το δεύτερο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ομάδας των Δυτικών Προαστίων να έχουν μπόλικο παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όταν οι βολές ήταν 17-1 για τους γηπεδούχους (31-10 στο φινάλε).

Ομάδα: