ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2023 - 21:55

Categories: 

Φορτσάτος Θρύλος καθάρισε τον ΠΑΟΚ πριν το Final-4

Ο Ολυμπιακός... φόρτσαρε όταν χρειάστηκε και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με τον ΠΑΟΚ (83-65), στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Basket League, στον οποίο δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Σλούκας. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο Final 4 του Κάουνας και τον αγώνα με τη Μονακό στις 19 Μαΐου.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χέρι-χέρι τον αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα 6 πόντων (5-11) στην αρχή. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία, όμως οι Θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι που έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο σε θέση οδηγού (17-19, 10').

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να βάλουν δύσκολα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και κράτησαν το προβάδισμά τους και στη δεύτερη περίοδο (42-45, 20'). Ο Θρύλος παρουσίασε διαφορετική εικόνα στο τρίτο δεκάλεπτο και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των «ασπρόμαυρων». Μέσω της πολύ καλής άμυνάς τους, αλλά και της επίθεσής τους, πέρασαν μπροστά στο σκορ και δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω.

Με μπροστάρηδες τους Βεζένκοφ, Λαρεντζάκη και Πίτερς, οι Πειραιώτες σκόραραν 21 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και δέχτηκαν μόλις 7, δείχνωντας ότι θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Έτσι, το τελευταίο μέρος του αγώνα εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού οι παίκτες του Μπαρτζώκα διατήρησαν το προβάδισμά τους, έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν στη νίκη με 83-65.

Πλέον, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» με τη Μονακό στο Final 4 του Κάουνας, εκεί που θα τα δώσει όλα για τη νίκη, για να φτάσει στον τελικό της Euroleague.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-19, 42-45, 63-52, 83-65

Ομάδα: 
Διοργάνωση: