ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

3 March, 2023 - 03:38

Categories: 

To φουλ πακέτο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον ΑΝΤ1 +, πρωτιά για τον "Τροχό της Τύχης" και η συνεργασία Ομίλου Αllwyn με το Wings for Life World Run!

Από την Παρασκευή 03/03, τo ΑΝΤ1+ μάς βάζει στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 ανάμεσα σε Φερστάπεν, Λεκλέρ και Χάμιλτον.

Το ΑΝΤ1+ θα προβάλλει ζωντανά και χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races, που θα είναι διαθέσιμα και on demand μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους για όλη την περίοδο του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ θα προβληθούν τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix, καθώς και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3.

Η εμπειρία θέασης του κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού απογειώνεται στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικό κανάλι του ΑΝΤ1+, με όλους τους αγώνες F1, F2 και F3 ζωντανά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όπως επίσης και highlights του Porsche Supercup, της διεθνούς σειράς αγώνων σπορ αυτοκινήτων μοναδικής κατασκευής της Porsche Motorsport GmbH, παράλληλα με ειδικές εκπομπές pre και post-race με τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Ζωντανή μετάδοση των 23 Grand Prix και 6 Sprint Races χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις

Ζωντανά και αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions της Formula 1

Ζωντανά και αποκλειστικά τα πρωταθλήματα της F2 και F3

Ειδικό θεματικό κανάλι και αποκλειστικό περιεχόμενο

Με πρόσβαση από κινητές συσκευές, tablet, υπολογιστές και Smart TVs

Επιπλέον, μαζί με όλα τα παραπάνω, οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο video on demand και ιστορικούς αγώνες της Formula 1 σε ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία, καθώς και όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας που περιλαμβάνει εκατοντάδες σειρές και ταινίες, τα ΑΝΤ1+ Originals - τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ.

Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας σε Smart TVs, κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα, με την επιλογή Casting ή Airplay, να προβάλλουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε μεγάλες οθόνες, απευθείας από τις κινητές συσκευές τους.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, είναι διαθέσιμα μόνο με 3,33 ευρώ τον μήνα! Η ειδική προσφορά για την έναρξη της F1 αφορά σε 9μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 29,99€ (συμπερ. ΦΠΑ) με εφάπαξ χρέωση.

Όσοι διαθέτουν 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αφορά στα πρωταθλήματα της Formula 1, F2 και F3 εντελώς δωρεάν έως τη λήξη της συνδρομής τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα του ANT1+ μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο νέο 9μηνο πρόγραμμα επωφελούμενοι της νέας προνομιακής τιμής.

Πρώτος και τον Φεβρουάριο ο Τροχός της Τύχης

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε για μία ακόμη φορά την προτίμησή του. Όσες φορές και να γυρίσει ο «Τροχός της Τύχης» θα δείχνει πάντα πρωτιά!


Το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μαζί του τη Νατάσα Κουβελά, καθημερινά γυρίζει και χαρίζει χαρά, γέλιο, ατάκες, στιγμές αγωνίας, γνώσεις, πολλά δώρα, πολλά χρήματα, πολλά αυτοκίνητα!

Για τον μήνα Φεβρουάριο, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

17,2% στο σύνολο κοινού

17,6% στο σύνολο του γυναικείο κοινού

17,7% στο σύνολο του ανδρικού κοινού

Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

Ο Όμιλος Allwyn ανακοινώνει τριετή παγκόσμια συνεργασία με το Wings for Life World Run

Ο Όμιλος Allwyn, κορυφαίος πάροχος λοταριών στην Ευρώπη, ανακοινώνει την παγκόσμια συνεργασία του με το Wings for Life World Run, ένα ετήσιο δρομικό γεγονός που συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα του νωτιαίου μυελού. Η πρωτοβουλία αυτή θα υποστηριχθεί από τον ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι μέλος του Ομίλου Allwyn.

Ο Όμιλος Allwyn θα είναι επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης στους αγώνες Wings for Life που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα τρία χρόνια. Ο εφετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Το Wings for Life World Run, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014, προφέρει το σύνολο των εσόδων και των δωρεών για την υποστήριξη σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικών ερευνών και κλινικών μελετών, για την εύρεση θεραπείας των τραυματισμών του νωτιαίου μυελού. Από το 2014, έχει συγκεντρώσει 38,3 εκατομμύρια ευρώ, με πάνω από 1 εκατομμύριο συμμετέχοντες στους αγώνες σε 195 χώρες. Το 2022, 161.892 συμμετέχοντες από 192 χώρες συμμετείχαν στο Wings for Life World Run, συγκεντρώνοντας 4,7 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Wings for Life, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με έδρα την Αυστρία.

Όλοι οι συμμετέχοντες ξεκινούν την ίδια ώρα, παγκοσμίως, ανεξαρτήτως ζώνης ώρας.Η κινούμενη γραμμή τερματισμού, το «Catcher Car», ξεκινά 30 λεπτά μετά την εκκίνηση, προσπερνώντας δρομείς και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων διαδοχικά, έως την λήξη του αγώνα.

Ο Pavel Turek, Chief Global Brand & CSR Officer του Ομίλου Allwyn δήλωσε: «Στην Allwyn, η υποστήριξη καλών σκοπών είναι αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων μας. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το Wings for Life World Run σε χώρες που δραστηριοποιόμαστε: την Αυστρία, την Τσεχία, την Ελλάδα, την Κύπρο, και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένας εξαιρετικός σκοπός και μια παγκόσμια εκδήλωση στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι, χωρίς περιορισμό, νεότεροι ή μεγαλύτεροι σε ηλικία, άτομα σε καλή φυσική κατάσταση ή σε αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν υπάρχει νικητής, άρα όλοι κερδίζουν».

Η Anita Gerhardter, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Wings for Life, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Allwyn στο Wings for Life World Run ως παγκόσμιο συνεργάτη.Με τη συμβολή της, η Allwyn θα συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να βρούμε θεραπεία για τους τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού και να αλλάξουμε τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων.Προσωπικά, το μήνυμα της Allwyn «κερδίζουμε όλοι» μου αρέσει ιδιαίτερα, διότι εκφράζει ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει το Wings for Life World Run».

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στo ΗIGH TV, την Παρασκευή, 19.30, μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, για όλα τα θέματα του Ολυνπιακού...

-Στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους στη χώρα μας, δεν προβλήθηκε απόψε, αλλά και την  Παρασκευή 3 Μαρτίου η εκπομπή "Playmakers" στα κανάλια Novasports...

-Aντίθετα γίνονται κανονικά οι μεταδόσεις, λόγω της συμβατικής υποχρέωσης που έχει το κανάλι με την Διοργανώτρια Αρχή...

-Πάντως στην Euroleague έχουν τον δικό τους Θεό, θεωρώντας σωστό να διεξαχούν οι αγώνες της αγωνιστικής...

-Μόνο ο Γρηγόρης Τάτσης βρίσκεται στη Κων /πολη για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κλειστού Στίβου για το ρεπορτάζ. Οι περιγραφές γίνονται από τα στούντιο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή...

-Από 01/04/23, σε όλες τις υπηρεσίες Σταθερής ή/και Internet και στις συνδυαστικές υπηρεσίες Σταθερής, Internet και Τηλεόρασης, θα εφαρμόζεται Τέλος Επανασύνδεσης. Το Τέλος Επανασύνδεσης θα εφαρμόζεται εφόσον έχει προηγηθεί προσωρινή φραγή λόγω ανεξόφλητου υπολοίπου και θα περιλαμβάνεται στον επόμενο λογαριασμό μετά την επανασύνδεση των υπηρεσιών...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com