ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2023 - 20:32

Categories: 

Χάνει Άρη ο Ίνγκασον

Ενός κακού μύρια έπονται στον ΠΑΟΚ. Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα που γνώρισαν οι «ασπρόμαυροι» από την ΑΕΚ και την αποβολή του Κάργα, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμόα του Ίνγκι Ίνγκασον.

 

Ο Ισλανδός ακόμη κι αν έχει αποφύγει τη θλάση πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Άρη. Παράλληλα στην σημερινή προπόνηση θα κριθεί εάν θα προλάβουν το ντέρμπι με τον Άρη οι Αουγκούστο και Τάισον, που προέρχοντνα από τραυματισμούς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (28/4), οπότε και θα φανεί και η κατάσταση των δυο Βραζιλιάνων Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν ακολούθησαν την αποστολή για την αναμέτρηση στην OPAP Arena.

Και οι δυο είχαν ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έμειναν στη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους. Λογικά θα είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή τους ωστόσο αυτό θα φανεί στην αυριανή προπόνηση.

Ομάδα: