ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 16:45

Categories: 

Χάνει Ολυμπιακό ο Μπράμπετς, «μάχιμος» ο Βέλεθ

 

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (18/01) το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει του κυριακάτικου (21/01) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο σημερινό πρόγραμμα οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει ενεργητική αποθεραπεία και το δεύτερο ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

 

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ο Λούκας Ρουπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό.

Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος έγινε αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, υπέστη κάκωση θώρακα, θα χάσει το ματς με τους Πειραιώτες και σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του!

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο», συνεχίζοντας την προετοιμασία τους.

Ομάδα: