ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

19 March, 2023 - 18:03

Categories: 

Χάρμα οφθαλμών η Άρσεναλ

 

Εύκολο έργο είχε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Άρσεναλ, συντρίβοντας την με 4-1 στο «Έμιρεϊτς».

Οι «Κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε έναν παθητικό ρόλο. Ως αποτέλεσμα, το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 28' οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα συνεργάστηκαν όμορφα με τον Μαρτινέλι να τελειώνει ιδανικά την φάση. Τρία λεπτά πριν συμπληρωθεί το 45λεπτο, Ο Γουάιτ πέρασε την μπάλα στον Σάκα και αυτός πλάσαρε τον Γουίτγουορθ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν αλλά δύο εξαιρετικά τέρματα. Στο 55', Τροσάρ και Τσάκα άλλαξαν την μπάλα και ο τελευταίος τελείωσε ιδανικά την φάση, κάνοντας το 3-0. Οι «αετοί» κατάφεραν να μειώσουν από ένα κόρνερ στο 63' με τον Σχλουπ να είναι αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν άφησαν περιθώρια για εκπλήξεις και έντεκα λεπτά αργότερα ο Σάκα έγραψε το τελικό 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ξανά στους οκτώ βαθμούς η διαφορά ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι με τους «Κανονιέρηδες» να κρατάνε την τύχη στα χέρια δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Κρίσταλ Πάλας που συνεχίζει να αγνοεί την νίκη μέσα στο 2023 και φαίνεται να μπλέκεται στην μάχη του υποβιβασμού, καθώς απέχει μόλις τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.