ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

21 April, 2023 - 08:36

Categories: 

Χάρμα οφθαλμών ο Booker στο break των Suns, επιστροφή για Warriors, δεν λυγίζουν οι 76ers

Τρία παιχνίδια για τρεις σειρές είχε σήμερα το πρόγραμμα του ΝΒΑ με τους Suns και τους 76ers να περνάνε από την έδρα των Clippers και Nets αντίστοιχα, ενώ μείωσαν σε 2-1 την σειρά οι Warriors.

Αρχή με το Suns - Clippers, εκεί που ο Booker ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός καθώς στην νίκη των Suns με 124-129, σημείωσε 45 πόντους. Οι Clippers γνώριζαν ότι θα αγωνιστούν χωρίς τον Leonard λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δεν αγωνίζεται στην σειρά ο Paul George. Παρόλο αυτά, Powell και Westbrook βγήκαν μπροστά με 42 και 30 πόντους ενώ ο Russ, προσέθεσε και 12 ασίστ για το double - double. Η ομάδα όμως του Monty Williams είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να κάνει το break και να γράφει το 2-1 υπέρ τους στην σειρά.

Θα μείνουμε στην California και συγκεκριμένα στο Golden State εκεί που οι γηπεδούχοι Warriors ήθελαν πάση θυσία την νίκη απέναντι στους Kings ώστε να μην βρεθούν πίσω στο σκορ με 3-0, και το κατάφεραν. Ο Curry σκόραρε 36 πόντους ενώ ο Wiggins ήταν ιδιαίτερα εύστοχος προσθέτωντας άλλους 20. Για τους ηττημένους Kings, ο Fox σημείωσε 26 πόντους με 9 ασίστ και 9 ριμπάουντ ενώ ο Monk που διανύει μια τρομερή σειρά, ήταν κακός με 1/9 σουτ εντός πεδιάς. Έτσι οι πρωταθλητές κατάφεραν και επικράτησαν εύκολα με 114-97 και μείωσαν σε 1-2.

Τέλος, αλλάζουμε πλευρά και στο γήπεδο των Brooklyn Nets οι οποίοι βρίσκονταν σε ίδια θέση με τους Warriors (πίσω στο σκορ δηλαδή 2-0), αλλά σε αντίθεση με αυτούς, ηττήθηκαν από τους 76ers με 97-102 και πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής στην σειρά είναι σχεδόν αδύνατον. Ο Maxey και πάλι ήταν τρομερός για τους 76ers με 25 πόντους άνω άλλους 21 έβαλε και ο Harden. Για τους Nets, o Bridges πέτυχε 26 πόντους με μέτρια ποσοστά ενώ αξιότιμες βοήθειες προσέφεραν Dinwiddie και Claxton οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές. Επομένως οι 76ers έκαναν το 3-0 και φαίνεται να επιβεβαιώνουν το λόγο που θεωρούνται ένα εκ των φαβορί για τους τελικούς.

Οι αναμετρήσεις αύριο:

Atlanta Hawks - Boston Celtics (0-2) (2:00)

New York Knicks - Cleveland Cavaliers (1-1) (3:30)

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets (0-2) (4:30)

 

 

Διοργάνωση: