ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2023 - 22:32

Categories: 

Χουάνγκ: «Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά!»

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα», δείχνοντας την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Ο διεθνής χαφ του Θρύλου μίλησε NOVA για τη φετινή σεζόν των Πειραιωτών, αλλά και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι.

Μάλιστα, στην ερώτηση για τα περί ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά και άλλων ομάδων, ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, με τη φανέλα του Θρύλου.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάνγκ:

Το πως θεωρεί ότι πήγε η σεζόν για τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο το να απαντήσω. Δεν ήταν μία τέλεια ή ιδανική σεζόν για μένα και ειδικά για την ομάδα. Είναι όμως αυτό που είναι. Τώρα ως παίκτες και ως ομάδα πρέπει να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με φέτος. Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μας φοβήθηκε και τελικώς δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν το πρωτάθλημα».

 

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι: «Ακόμα πιο δύσκολο να απαντήσω. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Εάν μία ομάδα όπως η Νάπολι που έχει πάρει τρόπαιο σε πολύ καλό Πρωτάθλημα ενδιαφέρεται για σένα. Τους παρακολουθώ λόγω του φίλου μου του Κιμ. Με εξέπληξε λίγο αυτό γιατί η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Ως παίκτης πρέπει να είσαι περήφανος όταν συμβαίνει αυτό αλλά δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Φέτος δεν πήραμε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό οπότε το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρω το πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά είμαι επικεντρωμένος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Ομάδα: