ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 May, 2023 - 18:44

Categories: 

Χωρίς απουσίες ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό της Basket League (13/5, 19:15) κόντρα στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ.

Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες απραξίας, ο «δικέφαλος του βορρά» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και το ευχάριστο για τον Φώτη Τακιανό είναι πως υπολογίζει όλους του τους παίκτες.

 

Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε στο paokbc.gr ενόψει της πρεμιέρας της σειράς:

«Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για παιχνίδια με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράμετροι, όπως η αγωνιστική απραξία, το εκτός έδρας παιχνίδι και το ταξίδι που έχουμε να κάνουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά όλα αυτά, για να μπούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να αντιμετωπίσουμε με τον τρόπο που πρέπει έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι, μέσα στο σαραντάλεπτο, με συγκέντρωση και ενέργεια να καταφέρουμε να ματσάρουμε την ταχύτητα του Ολυμπιακού στην κίνηση των παικτών και στη μεταφορά της μπάλας. Δεν πρέπει να δεχτούμε εύκολους πόντους και αυτό για να γίνει, είναι πολύ σημαντικό να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στην τελική τετράδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι και πηγαίνοντας με αυτή την λογική ως το τέλος και αυτής της σειράς, αλλά και του πρωταθλήματος».

Ομάδα: