ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 22:36

Categories: 

Χωρίς Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Τζίμα ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του 2024 είναι ο ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (03/01, 20:00).

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τις αναμενόμενες απουσίες για το παιχνίδι αυτό, αφού εκτός της αποστολής του Ραζβάν Λουτσέσκου έμειναν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφανος Τζίμας και Ράφα Σοάρες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (03.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για τη μάχη με την ομάδα της Κρήτης κι έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (03.01), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα».

Ομάδα: