ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 February, 2023 - 16:49

Categories: 

Χωρίς Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

 

Με έναν απρόοπτο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αυριανή (13/02) δοκιμασία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Κι αυτό γιατί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έμεινε εκτός προπόνησης του «δικέφαλου του Βορρά», λόγω ίωσης, και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου!

 

Παράλληλα, εκτός μάχης είναι επίσης και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Από εκεί και πέρα, η ημέρα ξεκίνησε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις.

 

Ομάδα: