ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 December, 2023 - 18:33

Categories: 

Χωρίς Λόιντ η Μονακό με τον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μονακό στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20/12, 20:00) για την 15η αγωνιστική της Euroleague, καθώς ο Τζόρνταν Λόιντ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στο Τριφύλλι.

Ο γκαρντ της Μονακό αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

 

Ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, καθώς ο Λόιντ φέτος έχει μέσο όρο 8.6 πόντους, με 27.3% στα δίποντα, 21.1% στα τρίποντα, 100% στις βολές, 3.4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 9.0 στο σύστημα αξιολόγησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει τιμωρηθεί για το γαλλικό πρωτάθλημα με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, καθώς στο παιχνίδι με την Παρί (3/12) χτύπησε αντίπαλό του. Τα δύο παιχνίδια έχουν περάσει, ενώ τα άλλα δύο είναι με Μετροπολιτάν (26/12) και Βιλερμπάν (28/12).