ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2023 - 17:59

Categories: 

Χωρίς Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην Αμπερντίν και είναι επικεντρωμένος στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί της Κυριακής (29.10) στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες να δίνουν έμφαση στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Γνωστή έγινε και η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκος Αντόνιο, που έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, αλλά και στον Φιλίπε Σοάρες που προπονήθηκε ατομικά, όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν τη αποστολή είναι οι εξής: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρα , Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

 

Ομάδα: