ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 December, 2022 - 18:22

Categories: 

Χωρίς Μπλακ ο Ολυμπιακός στη Γαλλία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό την Γαλλία για τις ανάγκες της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βιλερμπάν. Ένα σημαντικό ματς, μετά το θρίαμβο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Διότι αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τη νίκη κόντρα στην γαλλική ομάδα, τότε θα εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας. Εξάλλου, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στη Βίρτους και την Φενέρμπαχτε, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και μακριά από το ΣΕΦ. Ωστόσο στο αυριανό ματς θα έχουν μια απουσία. Μια απουσία στις θέσεις των ψηλών. Ο Μπλακ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία.

Ο Μπλακ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια, στο ΣΕΦ. Έχασε το ματς με τον ΠΑΟΚ και την Φενέρμπαχτσε λόγω ενός διαστρέμματος. Επιπλέον, τώρα ταλαιπωρείται και από μία ίωση και χάνει την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, στη Γαλλία. Βέβαια, ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει μάθει να μην προβληματίζεται από τις απουσίες της. Καθώς ο Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα σύνολο που εξαρτάται από την ομαδική δουλειά πρωτίστως. Ο Μπλακ είναι ένας χρήσιμος παίκτης, μιας και με τον όγκο του γεμίζει τη ρακέτα. Αλλά το… κενό του δεν θα φανεί στη Γαλλία. Εξάλλου, όπως έδειξαν οι Φαλ και Μπολομπόι στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, η δουλειά μπορεί να γίνει μια χαρά. Αν και θα χρειαστεί αμφότεροι να παίξουν αρκετά λεπτά, για τρίτο σερί ματς μέσα σε πέντε ημέρες.