ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 22:06

Categories: 

Χωρίς Ναβάρο και Μπιανκόν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ανέκυψαν για τον Ολυμπιακό από τον χθεσινό επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο λόγος για τους  Μπιανκόν και Ναβάρο, που αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς και αναμένεται να απουσιάσουν για περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα υπολογίζει δεδομένα στις υπηρεσίες του τραυματία Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και του Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εκεί, αφού αμφίβολοι για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι επίσης οι Πεπ Μπιέλ και Ομάρ Ρίτσαρντς, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις...

Ομάδα: