ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

2 May, 2023 - 00:06

Categories: 

Χωρίς νικητή το ντέρμπι υποβιβασμού στο Λέστερ

Σε «βαθιά νερά» εξακολουθούν να βρίσκονται Λέστερ και Έβερτον, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα παθητικό κρίσιμο για την εν εξελίξει μάχη του υποβιβασμού.

 

Το ματς 

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν χάρι στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν στο 15ο λεπτό.

Οι «αλεπούδες», όμως, έβγαλαν αντίδραση και γύρισαν το παιχνίδι. Πρώτα στο 22', μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Έβερτον, ο Σογιούντσου ισοφάρισε το σκορ και έντεκα λεπτά μετά, ο Βάρντι βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πέρασε τον Πίκφορτ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-1.

Ο Μάντισον είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Πίκφορτ τον νίκησε από τα έντεκα μέτρα.

Φάσεις εκατέρωθεν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τα «ζαχαρωτά» να φέρνουν το ματς στα ίσα με το μονοκόματο σουτ του Ιγουόμπι στο 54'. Παρά τις προσπάθειες των παικτών τους, ωστόσο, το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες θα μοιραστούν από ένα βαθμό.

Στους 30 η Λέστερ, όσους έχουν Λιντς και Φόρεστ και έναν περισσότερο από την Έβερτον, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.