ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2023 - 13:59

Categories: 

Χωρίς Σωκράτη o Oλυμπιακός στην «Opap Arena»

Τα … «θέλω» του Ζοάο Πινέιρο ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να στερηθεί των υπηρεσιών του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τα δύο του προσεχή παιχνίδια. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού με την άδικη δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε στο 94ο λεπτό του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αυτομάτως τέθηκε εκτός πλάνων του Μίτσελ για δύο αγώνες.

Βάσει προγράμματος ο άλλοτε άσος των Ντόρτμουντ, Βέρντερ Βρέμης και Άρσεναλ, επρόκειτο να την εκτίσει στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Λόγω του Τριήμερου Πένθους, απόρροια της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, ο επαναληπτικός Κυπέλλου ματαιώθηκε και θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 12 ή 13 Απριλίου..

Ω εκ τούτου, η ποινή του 34χρονου στόπερ παραμένει. Για να ακριβολογούμε στους δύο προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο Καραϊσκάκη (Κυριακή 5/3, 16:00) και σε εκείνο με την ΑΕΚ, στην «OPAP Arena», την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League στις 12 Μαρτίου.

 

Βάσει των όσων προκύπτουν, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι «μάχιμος» για τον επαναληπτικό Κυπέλλου  με την ΑΕΚ, όταν αυτό οριστεί να γίνει.

 

Ομάδα: