ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 August, 2023 - 19:21

Categories: 

Χωρίς Χατζηστραβό ο Πανσερραϊκός

Την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena το Σάββατο (26/8, 21:30), ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρόβλημα, καθώς στην τελευταία προπόνηση ο Χατζηστραβός απέκτησε θλαστικό τραύμα στα πλευρά. Από εκεί και πέρα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χάγιεκ που αποβλήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και στους Κολομπίνο, Μορέιρα και Παντεκίδη που παραμένουν σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σοφιανός, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρομ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.