ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 June, 2023 - 16:47

Categories: 

Ψάχνει «βόμβα» με τον Οκού ο ΠΑΟΚ

 

Όνομα-έκπληξη από τη Γαλλία έρχεται για τον ΠΑΟΚ στο προσκήνιο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ απασχολεί τους ανθρώπους του κλαμπ ο Τέντι Οκού - 25χρονος χαφ που μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή.

Το συμβόλαιό του με τη Λωζάνη ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και φέτος είχε 35 συμμετοχές, 20 γκολ και 9 ασίστ - Ήταν δηλαδή πάρα πολύ επιδραστικός στο παιχνίδια της ομάδας του.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, αλλά σαφώς η ομάδα του μπορεί να ζητήσει περισσότερα χρήματα για να τον παραχωρήσει. Προέρχεται από τη Χάβρη και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Λιλ, που τον εντόπισε χάρη στον Λουίς Κάμπος για να τον κάνει τον "νέο Λεμάρ".

 

Ένας μεγάλος τραυματισμός 7 μηνών δεν του επέτρεψε να παίξει στον γαλλικό βορρά. Μετά από μια περίπλοκη σεζόν στην Μπουλόν, ο Οκού λάμπει φέτος με την Λωζάνη και θα μπορούσε να είναι μια λύση τύπου Νάρει για τον ΠΑΟΚ: Δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής που λάμπει σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και, αν έρθει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Η περίπτωση του Τεντι Οκού είναι εξαιρετική, μπορεί να αποκτηθεί με λογικό ποσό (με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024) και να αναδειχθεί σε λύση τύπου Νάρεϊ. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να προλάβει τους υπόλοιπους υποψήφιους μνηστήρες από το εξωτερικό και την... Ελλάδα.

 

Ομάδα: