ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 May, 2023 - 19:07

Categories: 

Ψάχνει το μπαμ με Μπάσιτς ο Άρης!

ο κόλπο-γκρόσο του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Άρης!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στα «ραντάρ» της τον εξαιρετικό Κροάτη χαφ της Λάτσιο, Τομά Μπάσιτς, τον οποίο θέλει να ντύσει στα κίτρινα ενόψει της επόμενης σεζόν!





Η περίπτωση του 26χρονου μέσου των «λατσιάλι» είναι αρκετά δύσκολη ωστόσο ο Άρης αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και να προσθέσει στο ενεργητικό του έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης ποιότητας.

Ο Μπάσιτς αγωνίζεται στη Λάτσιο από το καλοκαίρι του 2021 όταν και ο ιταλικός σύλλογος τον απέκτησε έναντι 7 εκατ. ευρώ από την Μπορντό, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τη φανέλα της Χάιντουκ, της Ρουντές και της ΝΚ Ζάγκρεμπ.

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης έχει καταγράψει συνολικά 28 συμμετοχές με την ομάδα της Ρώμης, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στην αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στη Σασουόλο.

Ομάδα: