ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 16:40

Categories: 

Ως ισχυρή η ΑΕΚ στην κλήρωση των playoffs, στους ανίσχυρους ο Παναθηναϊκός

 

Μπορεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να έχουν το μυαλό στα ματς με Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μαρσέιγ αντίστοιχα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο οι δύο ομάδες θα μάθουν σύντομα και τι θα τους περιμένει σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs.

Βλέπετε, τη Δευτέρα, 7 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση της τελευταίας προκριματικής φάσης του θεσμού, με την Ένωση να μπαίνει στους ισχυρούς χάρη στον συντελεστή της κροατικής ομάδας.

Έτσι, στο διάβα της ΑΕΚ ή της Ντινάμο θα βρεθεί μία ομάδα από τα ζευγάρια Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα, Κλάκσβικ-Μόλντε, Ράκοφ-Άρης Λεμεσού ή η Αντβέρπ!

Στους ισχυρούς, θα βρίσκονται επίσης τα ζευγάρια Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας & Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Γαλατάσαραϊ, καθώς και η Γιουνγκ Μπόις.

Στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ανίσχυρους μαζί με τη Μαρσέιγ αλλά και το ζευγάρι Αϊντχόφεν-Στουρμ Γκρατς, με τον αντίπαλο να προκύπτει από τα ζευγάρια Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα και Ρέιντζερς-Σερβέτ.

Μονοπάτι πρωταθλητών

Ισχυροί

ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας

Γιουνγκ Μπόις

Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Γαλατάσαραϊ

Ανίσχυροι

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα

Κλάκσβικ-Μόλντε

Αντβέρπ

Ράκοφ-Άρης Λεμεσού

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Ισχυροί

Ρέιντζερς-Σερβέτ

Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα

Ανίσχυροι

Αϊντχόφεν-Στουρμ Γκρατς

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Ομάδα: