ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 21:12

Categories: 

‘Εβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πίτερς στον Ολυμπιακό

 

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Το νέο αγωνιστικό πρόβλημα που ανέκυψε για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκόμισε διάστρεμμα  και τη Δευτέρα (30/1) ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης ενόψει του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Φενέρ για την Ευρωλίγκα (31/1, 19:45).

Γεγον΄ςο το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι η συμμετοχή του θα κριθεί ανήμερα του αγώνα και θα εξαρτηθεί από το πως θα νιώσει στην προπόνηση της Τρίτης (31/1). Θυμίζουμε πως από την αναμέτρηση στην Τουρκία ήδη έχει τεθεί εκτός ο Κώστας Σλούκας, που δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού λόγω κάκωσης στην οσφυϊκή μοίρα.

Με τον διεθνή γκαρντ να κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση  της «διαβολοβδομάδας» με την Εφές στο ΣΕΦ (3/2, 21:00).

Ομάδα: