ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

27 May, 2023 - 02:40

Categories: 

“Super Μπάλα” με τον Μίλτο Τεντόγλου, «ΑΝΤ1 Flashback» στο Μακεδονία TV και ο “Μονομάχος” στον ΣΚΑΪ!

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, κάνει παιχνίδι στη «SUPER ΜΠΑΛA ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» με τον Παναγιώτη Περπερίδη, το Σάββατο 27 Μαΐου στις 23:00, στο MEGA Play (Υβριδική πλατφόρμα MEGA).

 

Μια εβδομάδα πριν πάρει θέση στο σκάμμα μπροστά από το ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για το 1ο Piraeus Street Long Jump, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλά στην εκπομπή του MEGA για τους στόχους της νέας σεζόν.

 Η ανοιχτή αθλητική διοργάνωση, υπό τη σκέπη του World Athletics Tour, την οποία θα προβάλει αποκλειστικά το MEGA, αποτελεί παράλληλα το πρώτο τεστ του Μίλτου Τεντόγλου στο δρόμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 Ο Μίλτος Τεντόγλου απαντά στις ερωτήσεις του Παναγιώτη Περπερίδη στη

«SUPER ΜΠΑΛA ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» στις 23:00, στο MEGA Play. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στη συνέχεια και από το MEGA στις 02:10 μετά τα μεσάνυχτα.

H κορυφαία αθλητική εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛA ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» που παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης φέρνει στις οθόνες μας 60 καθηλωτικά λεπτά γεμάτα σπορ, πλούσιο ρεπορτάζ, σχολιασμό και διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα.

Στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Σχολιάζουν ο Αντώνης Κατσαρός και ο Γιώργος Χελάκης.

Στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης, ο Γιώργος Νοικοκύρης, ο Μπάμπης Τσιμπίδας,

ο Δημήτρης Χρυσάνθης και ο Παναγιώτης Στεφάνου.

Γκολ από τα μεγάλα πρωταθλήματα με τον Γιάννη Κουριδάκο.

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος-Γιώργος Μαζιάς

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βιδιάνος Ρούσσος

«ΑΝΤ1 Flashback» στο Μακεδονία TV

Από αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το «ANT1 FLASHBACK» θα τα έχει όλα! Χιούμορ, αναμνήσεις, αστείες και συγκινητικές στιγμές, εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Κάθε εκπομπή θα είναι θεματική και θα αποτελείται από τα πιο αγαπημένα, αξέχαστα, και πολυσυζητημένα πρόσωπα αλλά και στιγμιότυπα του ΑΝΤ1, ενώ με άκρως χιουμοριστική διάθεση η Μαρία και ο Νικόλας, μέσα από μοναδικά σκετσάκια, θα «παίρνουν μέρος» σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε κάνοντας και αυτοί το δικό τους FLASHBACK στον ΑΝΤ1.

Στο πρώτο επεισόδιο, το Σάββατο 27 Μαΐου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Τέρενς Κουίκ, οι οποίοι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα και τις κάμερες αλλά και αστείες και αμήχανες στιγμές που έχουν ζήσει.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα λέει ο Γιώργος Παπαδάκης για το πώς ξεκίνησε το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» στον ΑΝΤ1, αλλά και για όσα πλέον σημαίνει αυτή η εκπομπή για τον ίδιο: https://youtu.be/G4xrGuYa8VE

Δείτε ένα απόσπασμα με τον Τέρενς Κουίκ να αποκαλύπτει στο ΑΝΤ1 FLASHBACK ένα αστείο περιστατικό από το δελτίο ειδήσεων με τη Νανά Παλαιτσάκη, αλλά και αν τελικά του λείπει ο ΑΝΤ1: https://youtu.be/skbradT2O-M

O “Μονομάχος” στον ΣΚΑΪ

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ» επιστρέφει την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες.Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη

-Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα τραγούδια της φιλίας παρουσιάζουν η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις 10 το βράδυ, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ2...

-Η ραδιοφωνική μεταφορά του έργου «Το κοινό καλό» της βραβευμένης θεατρικής συγγραφέως, διηγηματογράφου και μεταφράστριας, Νατάσας Σίδερη, μεταδίδεται στην εκπομπή «Το θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο», την Κυριακή 28 Μαϊου 2023, στις 22:00, από την εκπομπή «Το θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο»...

-Το Μαρούσι θα είναι η νέα έδρα της επιχείρησης Sport TV Ραδιοτηλεοπτική Προβολή ΑΕ, που ελέγχει τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Action 24...

-Ο Αντώνης Μάτσος αναλαμβάνει επικεφαλής της Oscar Productions της κοινής εταιρείας του ΑΝΤΕΝΝΑ TV και της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.  Στη νέα εταιρεία θα μεταφερθεί όλο το  προσωπικό που εργάζεται στην ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS και στην  εταιρεία παραγωγής RED Productions...

-Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ηλίας Σιακαντάρης θα ασκεί καθήκοντα εκπροσώπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ .Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com