ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2022 - 16:20

Categories: 

«Δυνατά ο Ολυμπιακός για Μπονγκοντά!» (Video)

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ σε καίριες θέσεις, όπου η ομάδα έχει δείξει ότι την χρειάζεται επειγόντως,.

Σε μία πολύ κρίσιμη χρονική καμπή, όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τπους την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία τους ενόψει των επερχόμενων κομβικών αναμετρήσεων με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague, οι πρωταθλητές Ελλάδας σκανάρουν παράλληλα όλες τις ελκυστικές περιπτώσεις παικτών όπου έχουν τα φόντα να απογειώσουν την ποιότητα του ρόστερ.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι Μπονγκοντά.

Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «Walfoot.be» , οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του 26χρονου εξτρέμ της Γκενκ, ενώ καλούνται να ανταγωνιστούν ακόμη τρεις ομάδες, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αλ Αΐν, Ρέιντζερς και Φενέρμπαχτσε, ενώ τα εν λόγω ρεπορτάζ τονίζουν ότι είναι προς πώληση.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο  Μπονγκοντά αγωνίζεται στην ομάδα της Jupiler League από το 2019 , όταν και είχε αποκτηθεί από την Ζούλτε Βάρεγκεμ αντί του ποσού των 7 εκατ. ευρώ, ενώ την περασμένη σεζόν έκανε 43 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 13 και 5 ασίστ.