ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

19 July, 2022 - 21:57

Ο Παναθηναϊκός «γκαζώνει» για την ενίσχυση του

Η καθυστέρηση στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν αμφισβητείται. Άλλωστε, την παραδέχτηκε και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απολογιστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυστρία.

 

 

Ωστόσο, εκφράζεται η πρόθεση για επιτάχυνση των προσπαθειών για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά και την κλήρωση με τη Σλάβια Πράγας για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τσεκάρουν ξανά τις λίστες τους με απώτερο σκοπό να προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

 

Η ανάγκη σχετίζεται τόσο με την ποσότητα, όσο και την ποιότητα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο δυναμικό του επιτελικό χαφ, ενώ στην επίθεση μετά τη βασική τριάδα, υφίσταται μόνο ο Καρλίτος.

Συνεπώς, ένας νέος ποδοσφαιριστής, ακόμα και αν δεν είναι έτοιμος να παίξει στην ενδεκάδα, μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική από τον πάγκο. Και μεσοεπιθετικά, το Τριφύλλι είναι άδειο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει (19/7) σήμερα στην Αθήνα, οπότε ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του θα ανακεφαλαιώσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα.

 

 

Σαφώς, τα περιθώρια είναι στενά. Ο Παναθηναϊκός παίζει στις 4 Αυγούστου και θα έχει περιθώριο για αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του, μέχρι 48 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι. Οπότε, ότι είναι να γίνει, πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα.

πηγή paopantou.gr