ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κωνσταντίνος Σταυρινός

22 October, 2022 - 22:23

Πισωγύρισμα για Λίβερπουλ, εφτάψυχη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι!

   Μεγάλο σοκ υπέστη η Λίβερπουλ από τη Νότιγχαμ αφού έχασε 1-0 εκτός έδρας, μεγάλη ισοπαλία για την Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι στο 94', εύκολα η Σίτι και σπουδαία τριάρα της Έβερτον.

  • Νότιγχαμ-Λίβερπουλ 1-0(Αβονίγι 55') Οι ''reds'' δεν έπεισαν καθόλου στην έδρα της Νότιγχαμ, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε, απογοητεύοντας κοινό και διοίκηση σε μια περίοδο που φαίνεται ότι γυρνούσε τον διακόπτη.
  • Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον 3-1 (Χάαλαντ22',43',Τροσσάρντ53',Ντε Μπρόινε 75') Το καθήκον τους έκαναν οι πρωταθλητές, αφήνοντας πίσω τους την ήττα από την Λίβερπουλ, με τον Νορβηγό σταρ Χάαλαντ να αφηνιάζει και σήμερα φτάνοντας τα 15 γκολ.
  • Έβερτον-Πάλας3-0(Λιούιν11',Γκόρντον63',Μακνίλ84') Τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών έδωσε η Έβερτον νικώντας επιβλητικά την φορμαρισμένη και δυνατή Κρίσταλ Πάλας, η οποία μεσοβδόμαδα νίκησε με ανατροπή την Γουλβς.
  • Τσέλσι-Γιουνάιτεντ 1-1( Ζορζίνιο 87', Κασεμίρο90+4') Σπουδαία Γιουνάιτεντ άντεξε και πήρε τον βαθμό στο Λονδίνο, το λιγότερο που δικαιούταν. Οι παίκτες του Τεν Χάαγ έδειξαν μεγάλη αφοσίωση στο πλάνο του Ολλανδού και ο Κασεμίρο έσωσε την παρτίδα με τελείωμα μέσα απο την περιοχή, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Λουκ Σο. Για την Τσέλσι το γκολ ήρθε από τον Ζορζίνιο με πέναλτι, αφού σε κανονική ροή δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει.