ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 21:12

Categories: 

Προβάδισμα πρόκρισης με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Το πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου πέτυχε ο Ολυμπιακός χάρη στην δύσκολη νίκη του επί του Άρη με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει και την περασμένη Κυριακή στο ματς της SuperLeague(1-0).

Σκορ το οποίο διαμορφώθηκε χάρη σε γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 30’ έπειτα από ασίστ του Θανάση Ανδρούτσου και το οποίο αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς όσον αφορά το εισιτήριο για τους «4 όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Οι εννιά αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Μίτσελ συγκριτικά με το ματς του πρωταθλήματος επηρέασαν τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος μόλις στο 5’ με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να μην προλαβαίνει την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Ιτούρμπε. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε την νίκης το 30’. Ο Ανδρούτσος από τα αριστερά έκανε την σέντρα και ο Γκάρι Ροντρίγκες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά καις το 54’ έχασε μοναδική ευκαιρία εμ τον Ελ Αραμπί, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε ο Κουέστα.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι έγινε πολύ ανοιχτό, αφού ο Άρης πήρε ρίσκα με στόχο να διεκδικήσει την ισοφάριση, ενώ οι δύο ομάδες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να αφομοιώσουν τις μαζεμένες αλλαγές. Παραλίγο να πετύχει τον σκοπό του ο Άρης στο 79’, με τον Καμάτσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ έπειτα από το γύρισμα του Γκρέι.