ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

5 February, 2023 - 20:33

Categories: 

Επέστρεψε στην κορυφή η Μπάγερν με άνετη νίκη

Μια μέρα έλειψε από την αγαπημένη της κορυφή η Μπάγερν Μονάχου που κέρδισε εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ με 2-4.

Ο Κομάν σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολ στο 9' και το 14' για να δώσει από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας στους Βαυαρούς και πεντε λεπτά αργότερα ο Μύλλερ έκανε το 3-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ. Η Βόλφσμπουργκ μείωσε προσωρινά με τον Καμίνσκι στο 44'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Γερμανίας εμειναν με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης του Κίμιχ στο 54', ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να βρουν ξανά δίχτυα με τον Μουσιάλα δεκαεννιά λεπτά μετά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να κάνουν το σκορ λίγο πιο ανεκτό με το γκολ του Σβάνμπεργκ στο 80'.

Με αυτή την νίκη, η Μπάγερν πέρασε τη ξανά στο +1 από την Ουνιόν και διατηρεί την πρωτιά. Απ'την άλλη, η Βόλφσμπουργκ παρέμεινε στην 7η θέση και τους 29 βαθμούς.

 

 

Στο άλλο ματς της ημέρας η Βέρντερ Βρέμης έφυγε με το διπλό από την έδρα της Στουτγάρδης, χάρη στα γκολ των Στέιτζ και Νταχς στο 59' και το 77' αντίστοιχα.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Βρέμης ανέβηκε στην όγδοη θέση και «βλέπει» τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η Στουτγάρδη έμεινε στους 16 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την σωτηρία της στο υπόλοιπο της σεζόν.