ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 16:05

Categories: 

Ονειρεύεται Ευρώπη η Σπαρτά Ρότερνταμ

Αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Eredivisie είναι η Σπαρτά Ρότερνταμ η οποία έχει ρεκόρ 10 νικών, 7 ισοπαλιών και 4 ηττών. Η 10η νίκη προήλθε σήμερα απέναντι στην Γκοου Αχεντ Ιγκλς με 2-1.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και προηγήθηκαν από το 4ο μόλις λεπτό με τον πρώτο σκόρερ της Φαν Κρουζ ύστερα από ασίστ του Κιτολανο. Η Γκοου Αχεντς Ιγκλς έπρεπε να αντιδράσει και το προσπάθησε καθώς μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους πίεζε αρκετά έχοντας και δύο καλές ευκαιρίες με τον Στοκερς.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Σπαρτά Ρότερνταμ να μην θέλει να αφήσει άλλα περιθώρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, κάτι το οποίο δεν επιτεύχθηκε καθώς ο Στοκερς στο 53' ισοφάρισε για την Γκοου Αχεντ Ιγκλς. Όμως η Σπαρτά αποτελεί μια πολύ ποιοτική ομάδα και κατάφερε να προηγηθεί ξανά με τον Λαουριτζεν στο 58' και έκανε το σκορ 2-1. Μάλιστα, είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει κι άλλο την διαφορά ενώ αντίθετα, η Γκοου Αχεντς ήταν ανήμπορη να αντιδράσει.

 

Μετά την σημερινή της νίκη, η Σπαρτά Ρότερνταμ καθιερώνεται σιγά σιγά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη καθώς βρίσκεται 6η με 37 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ένα παιχνίδι κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Γκοου Αχεντς Ιγκλς ήθελε να αντιδράσει μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της από το κύπελλο και έτσι συνέχισε την κατιούσα πορεία βρισκόμενη στην 12η θέση με 22 βαθμούς