ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 18:22

Categories: 

Εύκολες εντός έδρας νίκες για Μονπελιέ, Ρενς και Λιλ, έμειναν στο Χ Οσέρ και Ανζε

Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και πήραν εύκολες νίκες οι Μονπελιέ, Λιλ και Ρένς. Συγκεκριμένα, η Μονπελιέ αντιμετώπισε στην έδρα της την Μπρεστ την οποία νίκησε με 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν Σαβανιερ στο 17' και Γουαχι στο 54' ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ Ερελ στο 4'.

Νίκη ψυχολογίας για την Μονπελιέ που ανέβηκε στην 14η θέση και ξέφυγε προσωρινά από τις επικίνδυνες θέσεις ενώ μια θέση από κάτω, είναι η Μπρεστ με 20 βαθμούς.

Αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση της Τρουά στην έδρα της Ρενς και ηττήθηκε με 4-0. Ο Μουνετσι στο 10' έκανε το 1-0 και στο 44' ο Μαολιντα σημείωσε το 2-0. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε τον αγώνα η Ρένς και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπαλογκον να κάνει το 3-0 στο 50' και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82' από τον Καγιουστε.

 Πέμπτη ήττα σε 6 παιχνίδια για την Τρουά η οποία κινδυνεύει βρισκόμενη μια θέση πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού με 19 βαθμούς ενώ από την άλλη, συνεχίζει τις εντυπωσιάσεις η Ρενς ανεβαίνοντας στην 9η θέση με 33 βαθμούς.

Η Λιλ, δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια στο Στρασβούργο και με δύο γκολ του Ντέιβιντ, στο 23' και 28', έφτασε εύκολα στην νίκη με 2-0. 

Επομένως, μετά την ήττα της Ρεν, 5η πλέον βρίσκεται η Λιλ με 41 βαθμούς ενώ το Στρασβούργο παρέμεινε 17ο με 18 βαθμούς.

Το πιο "συγκινητικό" παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Οσέρ και την Ανζε. Με αυτογκόλ μόλις στο 2ο λεπτό, η Οσέρ άνοιξε το σκορ αλλά η Ανζε απάντησε με τον Αμπλιν στο 22' με πέναλτι. Το θρίλερ εξελίχθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού καθώς ο Αμπλιν είχε την ευκαιρία στο 90+3' να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του πάλι από το σημείο του πέναλτι αλλά για κακή του τύχη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, παραμένοντας έτσι το 1-1.

Ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δύο, καθώς και οι δύο βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος, η Οσέρ στην 19η θέση με 15 βαθμούς, η Ανζε στην 20η με μόλις 10.