ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 20:30

Categories: 

Αέρας η Τβέντε, δυσκολεύτηκε ο Άγιαξ

Η 21η αγωνιστική της Eredivisie ολοκληρώθηκε με τους αγώνες Τβέντε - Φολενταμ και Άγιαξ - Βααλβαικ.

Ειδικότερα, η Τβέντε έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 3-0, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα μέσα σε 4 λεπτά, από το 16' μέχρι το 20'. Ο Τζόσουα Μπρενετ άνοιξε το σκορ ενώ Σέρνι και Χιλγκερς κλείδωσαν την υπόθεση νίκη.

Με αυτό το τρόπο, η Τβέντε έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, 6 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρα Φέγενορντ. Η Φολενταμ δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί 3 αγώνων και έτσι βρίσκεται στην επικίνδυνη 15η θέση με 17 βαθμούς.

Δύσκολο έργο είχε ο Άγιαξ στο Johan Cruyff Arena εκεί που νίκησε την Βααλβαικ με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Σεουντγενς μετά από ωραία συνεργασία του με τον Λομπιτ. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ στην αρχή του δεύτερου μέρους, συγκεκριμένα στο 50' ο Μπρομπι ισοφάρισε για τον "Αίαντα" ενώ η ολική ανατροπή ήρθε με τον Τιμπερ στο 78'. Στο 81' ο Μοχάμεντ Κουντους έγραψε το 3-1 και ασφάλισε τους τρείς πόντους για την ομάδα του.

3η σερί νίκη για τον Άγιαξ που τον ανεβάζει στην 3η θέση με 43 βαθμούς. Η Βααλβαικ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ουτρέχτη και να την πλησιάσει στους 3 πόντους αλλά παρέμεινε 9η με 26 βαθμούς.