ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

21 February, 2023 - 23:59

Categories: 

Το τρένο της Νάπολι συνεχίζεται και στο Champions League

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξένησε για το πρώτο σκέλος της στην φάση των 16 του Champions League την πρωτοπόρο και ασταμάτητη στην Ιταλία Νάπολι, από την οποία γνώρισε την ήττα με 0-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και για 30 λεπτά δεν επέτρεψαν στην Νάπολι να πάρει πρωτοβουλίες και να επιβάλλει το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτό βέβαια στη συνέχεια άλλαξε ενώ στο 36' ο Οσιμεν κέρδισε το πέναλτι από τον Μπουτα αλλά ο Τραπ νίκησε από την άσπρη βούλα τον φετινό σταρ της Νάπολι, Κβαρατσχελια. Βέβαια η Νάπολι από εκείνο το σημείο είχε αρχίσει να πιέζει την Άιντραχτ και έφτασε στο γκολ στο 40ο λεπτό με τον Οσιμεν μετά από γύρισμα του Λοθανο στο δεύτερο δοκάρι. Η Νάπολι, ένα λεπτό μετά διπλασίασε τα τέρματα της πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά ο Οσιμεν αυτή την φορά ήταν σε θέση οφσάιντ και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά από το πρώτο καθώς η Νάπολι συνέχισε την συνεχή πίεση της στο δεύτερο μισό του γηπέδου, αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Τα πράγματα θα δυσκόλευαν παραπάνω για το σύνολο του Όλιβερ Γκλασνερ, καθώς ο Κολο Μουανι δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι η Άιντραχτ έμεινε με 10 παίχτες για το τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού. Έτσι η Νάπολι, εφόσον ήταν και καλύτερη σε εκείνο το σημείο του παιχνίδι, βρήκε ακόμα περισσότερους χώρους και έτσι έκανε στο 65' το 0-2 με τον Ντι Λορένθο ύστερα από εξαιρετικό τακουνακι του Κβαρατσχελια. H Άιντραχτ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση ενώ αντίθετα η Νάπολι είχε ευκαιρίες να κάνει το 0-3 αλλά ο Τραπ ήταν εκεί που έπρεπε και κράτησε το 0-2 υπέρ των Ναπολιτάνων.

Η Νάπολι συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός και εντός συνόρων της Ιταλίας και εκτός από το πρωτάθλημα, φαίνεται ότι κυνηγάει και μια καλή πορεία στο Champions League. Βέβαια, τα δύο γκολ μπορούν να ανατραπούν αλλά οι εμφανίσεις της γενικά και το γεγονός ότι οι ρεβάνς θα γίνει στο "Stadio Diego Armando Maradona", δείχνει ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα πρέπει να ελπίζει σε ένα θαύμα αν θέλει να βρεθεί αυτή στα προημιτελικά.