ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

28 February, 2023 - 16:27

Categories: 

Μπρινιόλι: «Μας πέταγαν... καρότα στο γήπεδο - Θα τρέξω ημιμαραθώνιο αν πάρουμε πρωτάθλημα»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και διεκδικεί το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, με την... υπόσχεσή του σε περίπτωση που τα καταφέρει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι μία κούρσα σε ημιμαραθώνιο!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων τα διάφορα... αντικείμενα που του έχουν πετάξει σε ντέρμπι, τι πιστεύει πως θα έκαναν οι ελληνικές ομάδες στη Serie A, τι διαλέγει ανάμεσα σε πίτσα και σουβλάκι, καθώς και ποιον θα ήθελε αντίπαλο στο Champions League...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: «Το επίπεδο έχει σαφώς βελτιωθεί σε σύγκριση με πέρυσι. Οι ομάδες που δίνουν μάχη κόντρα στην κυριαρχία του Ολυμπιακού αυξήθηκαν. Η πεντάδα της κατηγορίας, αν έπαιζε στην Ιταλία, θα εξασφάλιζε την παραμονή.

Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τις τρεις ομάδες της Αθήνας και τις δύο της Θεσσαλονίκης, οι άλλες 8-9 δυσκολεύονται. Στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά δικαιώματα φέρνουν λιγότερα χρήματα από την Ιταλία. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες με μία από τις δύο τηλεοπτικές εταιρείες της χώρας, αλλά αναλογικά μιλάμε για χαμηλότερα έσοδα.

Εδώ, αν δεν είσαι από τις ομάδες της Αθήνας, είναι δύσκολο να σκεφτείς να ξοδέψεις δύο εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη».

 

Ομάδα: