ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2023 - 17:15

Categories: 

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, ο 60χρονος πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας.

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής Φίλιππος Ντόβας, είναι ανάμεσα στους βιαστές που υπέδειξε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στις αρχές.

 

Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, όσα είπε και στη δημόσια δήλωσή του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση σε απολογία, αρνούμενος ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

 

Σύμφωνα με τον οδοντοτεχνίτη πρώην διαιτητή, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του. Ο κατηγορούμενος, ωστόσο, δεν έπεισε την ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, όμως ουδέποτε είχε σεξουαλικής μορφής σχέση μαζί του.

 

Στο μεταξύ, προθεσμία για συμπληρωματική απολογία που του ζητείται από την ανακρίτρια έλαβε για τις 6 Μαρτίου ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση και επίσης προφυλακισμένος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον οποίο ο Ντόβας φέρεται να ερχόταν σε συνεννόηση για να βρεθεί με την 12χρονη.