ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

18 March, 2023 - 13:12

Categories: 

Κανείς δεν έφυγε νικητής από τη Λυών!

Δίκαιο σκορ στο «Groupama Stadium» χθες ανάμεσα στους «Λιονναί» και τη Ναντ, αν κρίνουμε από την εικόνα της αναμέτρησης. Με 11 τελικές εκατέρωθεν, το τελικό 1-1 μάλλον ικανοποιεί και τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός πως ως απώτερο σκοπό είχαν τη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν άκρως παραγωγικό. Πιο αναλυτικά, μόλις στο 2ο λεπτό το αυτογκόλ του Λουκέμπα έδωσε ένα ανέλπιστο προβάδισμα στη Ναντ, η οποία από πολύ νωρίς βρέθηκε σε θέση οδηγού. Βέβαια, το ατυχές αυτό γεγονός δεν άφησε τη Λυών να χάσει το μυαλό της, η οποία σταδιακά άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησε δειλά-δειλά να απειλεί και την εστία του Λαφόντ, ο οποίος όμως έμοιαζε να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Όλα αυτά, πάντως, μέχρι το 24', όταν ο Λακαζέτ έδωσε τη λύση. Συγκεκριμένα, μετά από ασίστ του Μπαρκόλα, ο Γάλλος φορ έφερε το ματς σε ισορροπία με το 17ο γκολ του στη φετινή Ligue 1. Μάλιστα, αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις τελικές ενέργειες την είχε η Λυών, βρίσκοντας ωστόσο απέναντι της έναν εξαιρετικό Λαφόντ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Ναντ κατέβασε ρολά, δεν επέτρεψε στην ποιοτική επιθετική γραμμή των γηπεδούχων να φανεί απειλητική και κράτησε την ισοπαλία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως στην κόντρα να γίνουν επικίνδυνοι, κατορθώνοντας το σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, δε μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, λοιπόν, η Λυών έμεινε στην 10η θέση με 41 πόντους, με την 6αδα σιγά-σιγά να απομακρύνεται. Αντιθέτως, η Ναντ πήγε στην 14η θέση με 30 πόντους, όντας ασφαλής σχετικά με ενδεχόμενο υποβιβασμό.